aquitaine Elena
aquitaine Elena

aquitaine Elena

Vakantiehuis Elena is een verrassend groot en authentiek vakantiehuis. Het huis is in de 17e eeuw gebouwd op een rots en diende vroeger als watermolen. Het is een idyllisch paradijs voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De sfeer rondom en in het huis is zeer aangenaam te noemen. Vakantiehuis Elena is een verrassend groot en authentiek vakantiehuis. Het huis is in de 17e eeuw gebouwd op een rots en diende vroeger als watermolen. Het is een idyllisch paradijs voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De sfeer rondom en in het huis is zeer aangenaam te noemen.
Elena ligt in een groene vallei en wordt omgeven door dennenbos met talloze wandel- en fietspaden. Op 1,5 kilometer afstand van het dorpje Sauveterre-la-Lémance waar zich een bakker en een kleine supermarkt bevinden. Eindschoonmaak (€75,00)
Servicekosten (€29,50) Wasmachine; Open haard; Babybed; Kinderstoel; Vaatwasser; Koelkast; Vriezer; Magnetron; Oven; Waterkoker; Koffiezetapparaat; Kookplaat; BBQ; Speeltoestel; Vrijstaand; Parkeerplaats; Tuin; Terras

Samenvatting

Sauveterre-la-Lémance,
Frankrijk
Max 6 personen
654,50

Meer Frankrijk

Frankrijk,
Dordogne en Lot

Tessa

€ 0,00
Frankrijk,
Dordogne en Lot

Del Teil

€ 500,00
Frankrijk,
Dordogne en Lot

Labelle

€ 900,00