nord Lov’Nid Promesse

Bekijk deze accommodatie

Wil je een nachtje in de bomen hangen en helemaal tot rust komen, dan is Lov’Nid Promesse iets voor jou! Geniet van een onvergetelijk verblijf in harmonie met de natuur. Wil je een nachtje in de bomen hangen en helemaal tot rust komen, dan is Lov’Nid Promesse iets voor jou! Geniet van een onvergetelijk verblijf in harmonie met de natuur.
Het ontbijt is inbegrepen en wordt ’s ochtends in een mand onderaan de boomhut voor je klaargezet. Als u zin heeft in het ontbijt, haal je de mand naar boven door aan het touw te trekken. Wil je een nachtje in de bomen hangen en helemaal tot rust komen, dan is Lov’Nid Promesse iets voor jou! Geniet van een onvergetelijk verblijf in harmonie met de natuur.
Het ontbijt is inbegrepen en wordt ’s ochtends in een mand onderaan de boomhut voor je klaargezet. Als u zin heeft in het ontbijt, haal je de mand naar boven door aan het touw te trekken. Koffiezetapparaat; Fietsen beschikbaar; Vrijstaand; Jaccuzzi; Parkeerplaats; Terras

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Raray in Frankrijk. Je kunt in "nord Lov’Nid Promesse" verblijven vanaf €255 met maximaal 2 personen voor dagen.

Bekijk deze accommodatie