Agrikies Villas
Agrikies Villas

Agrikies Villas

Vandaag lag ik meer in het water dan dat ik op mijn plank stond. Kostas lacht mij uit. “Je begint het te leren, Eliza. Maar je hebt nog wat meer oefening nodig.” Kitesurfen is nog niet zo makkelijk. Gelukkig maakt de prachtige omgeving rondom Milos Beach een hoop goed. Hier aan de kust staat regelmatig veel wind, wat het ideaal maakt om te kitesurfen. Kostas gaf mij mijn eerste lesje ooit, en wat een bijzondere ervaring was dat!

Moe en voldaan stap ik met wat vrienden mijn villa van Agrikies Villas binnen. Onderweg hebben we bij locals wat lekkere hapjes gekocht en in mijn koelkast staat nog een goede fles wijn. De villa’s zijn omgeven door olijfbomen, maar ook door sinaasappel-, citroen- en appelbomen. Het is werkelijk een paradijsje voor ons alleen. Ondertussen steken we de barbecue aan en is de bistrotafel gezellig gedekt. Het wordt al wat donker en de lichtjes van ons privézwembad gaan al aan.

Ondertussen geef ik snel nog even een tour door de luxe villa. Binnen vind je een mix van antieke en moderne meubels. De slaapkamers zijn ruim en hebben allemaal een en-suite badkamer. De hoge plafonds en eiken houten vloeren zijn enorm sfeer verhogend. Ik kan niet geloven dat ik hier mag logeren. Het eten is inmiddels klaar en onder de pergola proosten we op het goede leven… Yamas!

afstand tot strand circa 700 meter (ligstoelen

Samenvatting

Agios Ioannis,
Griekenland
1.456,00

Meer Griekenland

Griekenland,
Samos

Grand View Villas

€ 822,00
Griekenland,
Lefkas

Agrikies Villas

€ 1.456,00
Griekenland,
Karpathos

Ciel Boutique Villas

€ 796,00