Appartementen Doryssa Coast
Appartementen Doryssa Coast

Appartementen Doryssa Coast

Ik heb weer een fijne nieuwe spot ontdekt op het Griekse eiland Samos. Direct aan de kust en op loopafstand van het gezellige dorpje Pythagorion liggen de Appartementen Doryssa Coast. Terwijl ik uitkijk over de helderblauwe zee, komt de ober mijn ontbijtje brengen. Dit is écht vakantie!

De ruime appartementen zijn onlangs gerenoveerd en dat is goed te zien. Ze zijn stijlvol ingericht met warme kleuren en natuurlijke materialen. Het is hier dan ook heel fijn wakker worden. Het ontbijt wordt geserveerd bij de beachbar op het strand, waar je vanuit je appartement zo naartoe loopt. Loopt de temperatuur op? Dan is er niets fijner dan afkoelen in zee, hoewel het zwembad tussen de appartementen zich hier ook uitstekend voor leent. Wil je de omgeving verkennen? Stap dan in je huurauto of op de fiets en maak een tour over het eiland. Bezoek de gezellige boulevard in het nabijgelegen Pythagorion, proef de lokale gerechten in één van de vele restaurants en ga op zoek naar de allermooiste strandjes van Samos. Eén ding is zeker: dit wordt weer een vakantie om nooit meer te vergeten.

afstand tot strand circa 40 meter (kiezelstrand, ligstoelen, parasol),afstand tot centrum: circa 2,5 kilometer,afstand tot luchthaven circa 3 kilometer,afstand tot bushalte circa 750 meter,afstand tot pinautomaat circa 3 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 3,2 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 3,1 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 3 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde apotheek circa 3,1 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde arts circa 7,5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis circa 17 kilometer,rustig gelegen

Samenvatting

Pythagorion,
Griekenland
978,00

Meer Griekenland

Griekenland,
Lefkas

El Camino Villas

€ 886,00
Griekenland,
Lesbos

Molivos Hills

€ 746,00
Griekenland,
Lesbos

Mont D’ Olives Luxury Villas

€ 951,00