Dionysos Suites
Dionysos Suites

Dionysos Suites

Dankzij de luxe suite waarin ik verblijf en de ongekende gastvrijheid van Dionysos Suites voel ik mij gelijk helemaal thuis.. Deze nieuwe ontdekking is een plek naar mijn hart. Eentje die ik eigenlijk het liefst voor mezelf wil houden, maar te mooi is om niet te delen! 

Tijdens mijn vakanties naar Kefalonia, heb ik al veel bijzondere plekjes bezocht. Toch is Dionysos Suites uniek in zijn soort en raakt het op alle fronten, precies de juiste snaar. Alleen al de inrichting van elke suite is fan-tas-tisch: licht, modern, een tikkeltje romantisch en een vleugje glamour. Lees, een marmerenvloer, een luxe badkamer en gouden details all over! Maar het beste van alles: het betoverende uitzicht. Vanaf je eigen dakterras mét privézwembad, kijk je uit over het azuurblauwe water van de Ionische Zee.

Eigenaresse Zoe vertelt me dat gasten hier het grootste deel van hun tijd doorbrengen als ze ’thuis’ zijn. Logisch ook: het is het meest ontspannen plekje om je even lekker terug te trekken. Je kunt hier optimaal tot rust komen, genieten van een goed glas wijn en ’s morgens uitgebreid ontbijten. Over ontbijt gesproken, daar weten de ouders van Zoe wel raad mee! Samen met Zoe runnen ze dit unieke verblijf en in het dorp Lixouri hebben ze ook nog een eigen bakkerij. Hier kun je iedere ochtend verse croissants, koffie, gebak en warme broodjes halen.

Op deze bijzondere plek, vlak bij de zee, is het genieten met een hoofletter G! Daarnaast zorgen Zoe en haar ouders dat het je aan niets ontbreekt. Wil je er een dagje op uit? Dan tippen ze met liefde over de beste restaurants in de omgeving en verborgen strandjes in de buurt. Mijn favoriet: Lagkadakia Beach. Een idyllisch kiezelstrandje dat door grotten wordt omringd en soms aanvoelt alsof je alleen op de wereld bent… afstand tot strand circa 7 kilometer: lagkadakia circa 2

Samenvatting

Lixouri,
Griekenland
865,00

Meer Griekenland

Griekenland,
Samos

Grand View Villas

€ 822,00
Griekenland,
Lefkas

Agrikies Villas

€ 1.456,00
Griekenland,
Karpathos

Ciel Boutique Villas

€ 796,00