Hotel Kouros
Hotel Kouros

Hotel Kouros

Droom ik? Ik knipper vol ongeloof met mijn ogen. Voor mij ligt het prachtige Hotel Kouros. Het levendige plaatsje Faliraki op Rhodos heb ik nog maar net achter me gelaten en nu sta ik in een oase van rust. Ik had zo’n gezellig, knus plekje hier niet verwacht tijdens mijn vakantie! Het hotel is modern en wit, maar tegelijkertijd heel natuurlijk.

Net als ik denk dat het niet mooier kan, nodigt George mij uit om een kijkje te nemen in de kamers. “Je kijkt zo nieuwsgierig rond en dit wil ik je niet onthouden”, zegt de eigenaar trots. En hij heeft gelijk. De suites zijn prachtig. Het ontwerp is bijzonder en overal is over nagedacht. “Wauw”, stamel ik onder de indruk. Meer weet ik niet uit te brengen. George moet lachen. “Neem dan maar eens een duik. Ik ben benieuwd wat je dan te zeggen hebt.”

Dat aanbod sla ik niet af. Met een plons spring ik het water in. Hé is dat… zand? Alsof ik in de zee loop. Dat heb ik nog nooit gezien! Ik ben sprakeloos. Sprakeloos van deze bijzondere ontdekking. afstand tot strand circa 100 meter (zandstrand),afstand tot centrum: faliraki circa 800 meter, rhodos town circa 13 kilometer,afstand tot luchthaven circa 18 kilometer,afstand tot bushalte circa 500 meter,afstand tot pinautomaat circa 700 meter,afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 700 meter,afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 20 meter,afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 500 meter,afstand tot dichtstbijzijnde apotheek circa 1000 meter,afstand tot dichtstbijzijnde arts circa 3 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis circa 11 kilometer

Samenvatting

Faliraki,
Griekenland
721,00

Meer Griekenland

Griekenland,
Lefkas

El Camino Villas

€ 886,00
Griekenland,
Lesbos

Molivos Hills

€ 746,00
Griekenland,
Lesbos

Mont D’ Olives Luxury Villas

€ 951,00