Isanema Villas
Isanema Villas

Isanema Villas

Als je mij vraagt hoe mijn ideale vakantieadres eruitziet, zeg ik vaak: Ik laat me graag verrassen. Dat is deze keer weer goed gelukt. De Isanema Villas liggen op een prachtige locatie in het zuidoosten van Karpathos en mijn uitzicht op zee kan zo op een ansichtkaart. Wauw!

De villa’s hebben een moderne uitstraling met lichte kleuren en natuurlijke materialen. Overal is aan gedacht; van een volledig uitgeruste keuken tot een luxe badkamer, maar ook een airconditioning en tv. Buiten heb je niet alleen een prachtige patio met gezellig terras voor de zwoele zomeravonden, maar ook een privézwembad waar je met gemak een hele middag in door kan brengen. Ben je nieuwsgierig naar de rest van het eiland? Stap dan in je huurauto en ga op avontuur. Zo ligt de hoofdstad Pigadia op slechts een kwartiertje rijden. Deze plaats staat vaak bovenaan in de lijstjes van Must-do’s op Karpathos. Je hebt hier dan ook een heel sfeervolle haven, fijne stranden en leuke restaurantjes. Na een dagje touren is er niets fijner dan thuiskomen op dit vakantieadres, weg van de massa.

afstand tot strand circa 500 meter,afstand tot centrum: circa 3,5 kilometer,afstand tot luchthaven circa 10,0 kilometer,afstand tot bushalte circa 4 kilometer,afstand tot pinautomaat circa 4 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 1,5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 2,5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde restaurant,afstand tot dichtstbijzijnde arts circa 4 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis circa 9,5 kilometer,rustig gelegen

Samenvatting

Ardani,
Griekenland
953,00

Meer Griekenland

Griekenland,
Lefkas

El Camino Villas

€ 886,00
Griekenland,
Lesbos

Molivos Hills

€ 746,00
Griekenland,
Lesbos

Mont D’ Olives Luxury Villas

€ 951,00