Oleas Luxury Suites
Oleas Luxury Suites

Oleas Luxury Suites

Oleas Luxury Suites is mijn nieuwste ontdekking op Kreta. En wat voor één! Een luxe adresje en perfect om te relaxen. Er is zelfs een zwembad met whirlpool én buitendouche, he-le-maal voor jezelf. Oh, en dan nog dat uitzicht. Ik kon alleen maar om me heen staren, naar het groene heuvellandschap en de bergen in de verte.

Dit bijzondere plekje is de ideale plek om even helemaal tot jezelf te komen. Het is er heerlijk rustig, je wordt omringd door een prachtige natuur en je hebt volledige privacy. Ook fijn: dit adresje is pas kortgeleden geopend. De mooie, moderne meubels in de suite zijn kersvers en de verf is eigenlijk pas net droog. Het zou zomaar kunnen zijn dat je de eerste bent die van als het moois gebruik mag maken!

 

afstand tot strand ammoudara beach circa 8 kilometer,afstand tot centrum: heraklion circa 9 kilometer, rethymno circa 75 kilometer,afstand tot luchthaven Heraklion Nikos Kazantzakis Airport (HER) circa 14 kilometer,afstand tot pinautomaat circa 2 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 7 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 2 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde apotheek circa 1,7 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde arts circa 1 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis circa 1 kilometer

Samenvatting

Voutes,
Griekenland
864,00

Meer Griekenland

Griekenland,
Lefkas

El Camino Villas

€ 886,00
Griekenland,
Lesbos

Molivos Hills

€ 746,00
Griekenland,
Lesbos

Mont D’ Olives Luxury Villas

€ 951,00