Periyali Villas
Periyali Villas

Periyali Villas

Toen ik vanmorgen wakker werd, heb ik meteen de deuren naar het terras geopend en een paar tellen later lag ik al in mijn eigen zwembad. Heerlijk! Ik kan me geen betere manier voorstellen om mijn dag te beginnen. Dat ga ik deze vakantie vaker doen!

De Periyali Villas liggen in Vasilikos, in het zuidoosten van het Griekse eiland Zakynthos. Ieder jaar komen zeeschildpadden naar dit gebied toe om te broeden en daarom is dit stuk van het eiland benoemd tot beschermd natuurgebied. Er zijn verschillende villa’s om tussen te kiezen, maar ze bieden allemaal evenveel privacy en een sfeervol interieur. Je voelt je dan ook snel thuis. Ga lekker aan het privézwembad liggen, of steek gezellig de barbecue aan. De mooie villa’s liggen allemaal verspreid over het grote, groene terrein. Wil je ook een keertje zwemmen in de turquoise zee? Breng dan een bezoek aan één van de vele stranden in de buurt, maar vergeet niet om je snorkelset mee te nemen. De onderwaterwereld in deze regio is werkelijk prachtig en móet je dan ook zeker een keer gezien hebben! Voor een lekker diner kun je zelf de keuken in duiken, maar uit eten gaan is minstens zo leuk. Wandel naar restaurant Villa Rosa waar de tafeltjes verspreid staan tussen de cipressen. Met een muziekje op de achtergrond en een cocktail op tafel is dit de perfecte plek voor een onvergetelijke zomeravond.

afstand tot strand circa 750 meter,afstand tot centrum: argassi circa 12 kilometer, zante town circa 15 kilometer, kalamaki circa 18 kilometer, laganas circa 22 kilometer, keri circa 34 kilometer, cape skinari circa 50,0 kilometer,afstand tot luchthaven Zaknythos Dionysios Solomos Airport (ZTH) circa 17 kilometer,afstand tot pinautomaat circa 2 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 15 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 600 meter,afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 350 meter,afstand tot dichtstbijzijnde apotheek circa 4 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde arts circa 17 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis circa 17 kilometer

Samenvatting

Vassilikos,
Griekenland
1.094,00

Meer Griekenland

Griekenland,
Lefkas

El Camino Villas

€ 886,00
Griekenland,
Lesbos

Molivos Hills

€ 746,00
Griekenland,
Lesbos

Mont D’ Olives Luxury Villas

€ 951,00