Sunny Villas & SPA
Sunny Villas & SPA

Sunny Villas & SPA

Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij mijn privézwembad genesteld. En het uitzicht is prachtig! Zo ver ik kan kijken zie ik de zee schitteren in het laatste beetje zonlicht en aan de horizon ligt Mount Athos.

Vasilis en Elena zijn de eigenaren van dit fijne plekje. Zij vertelden mij dat de ouders van Vasilis de basis hebben gelegd voor het creëren van deze moderne villa’s. Eind jaren ’80 bouwden zij hun eerste hotel en vond Vasilis het prachtig om alles te weten te komen over de service en gastvrijheid. Geen wonder dat hij dit zelf wilde voorzetten! In 2014 heeft hij samen met Elena elf unieke en luxueuze villa’s gebouwd met als doel hun gasten het gevoel van thuis weg van huis te bieden, in een prachtige omgeving.

En dat maken zij zeker waar. Sinds ik hier enkele dagen geleden aankwam ben ik nog niets tekort gekomen. En er is hier zoveel te doen, dat ik me geen dag verveel. Ik heb de sauna al uitgeprobeerd en vandaag heb ik een bezoekje gebracht aan het pittoreske Paliouri. Het enige dat elke dag hetzelfde is, is het moment dat de avond valt. Dan trek ik mij terug bij mijn heerlijke villa en geniet ik van de zonsondergang die op geen enkele plek zo mooi is als hier. afstand tot strand circa 1,5 kilometer (zandstrand, ligstoelen (tegen betaling) , parasol (tegen betaling) ),afstand tot centrum: circa 750 meter,afstand tot luchthaven circa 95 kilometer,afstand tot bushalte circa 700 meter,afstand tot pinautomaat circa 750 meter,afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 700 meter,afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 700 meter,afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 750 meter,afstand tot dichtstbijzijnde apotheek circa 900 meter,afstand tot dichtstbijzijnde arts circa 1 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis circa 25 kilometer

Samenvatting

Hanioti,
Griekenland
1.119,00

Meer Griekenland

Griekenland,
Lefkas

El Camino Villas

€ 886,00
Griekenland,
Lesbos

Molivos Hills

€ 746,00
Griekenland,
Lesbos

Mont D’ Olives Luxury Villas

€ 951,00