Villa Io
Villa Io

Villa Io

Soms ontdek je plekjes die zo op een ansichtkaart kunnen, zoals Villa Io. Aan de ene kant kijk ik uit over de bergen en aan de andere kant zie ik het uitgestrekte zandstrand. Wat mij betreft, is deze witte villa de perfecte plek voor een vakantie onder de Griekse zon.

Je vindt Villa Io in Pieria; een regio die wat minder bekend is bij het grote publiek, maar daarom is die misschien wel extra bijzonder. Laat je verwonderen door de imposante Mount Olympus, de rijke geschiedenis en de kustlijn die hier eindeloos lijkt door te gaan. De luxe villa is met liefde ingericht en van alle gemakken voorzien. Geniet van de zon op één van de gezellige zitjes rondom het huis, neem een duik in het ruime zwembad of ga met een lekker wijntje in de jacuzzi zitten. Je voelt je hier vast snel thuis. Wil je toch een keer de deur uit? Wandel dan naar het strand, of breng een bezoek aan één van de vele archeologische opgravingen in de buurt, zoals het kasteel van Platamonas. Er is hier zoveel te zien; je komt bijna ogen tekort!

afstand tot strand circa 50 meter (zandstrand),afstand tot centrum: circa 1,5 kilometer,afstand tot luchthaven circa 135 kilometer,afstand tot pinautomaat circa 1,5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 1,5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1,5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 1,5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde apotheek circa 1,5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde arts circa 1,5 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis circa 21 kilometer

Samenvatting

Platamonas,
Griekenland
1.482,00

Meer Griekenland

Griekenland,
Lefkas

El Camino Villas

€ 886,00
Griekenland,
Lesbos

Molivos Hills

€ 746,00
Griekenland,
Lesbos

Mont D’ Olives Luxury Villas

€ 951,00