Magazine
Weer met vakantie!

De grenzen in Europa gaan langzamerhand weer open. We kunnen weer reizen, op vakantie en spontaan een weekend, weekje, enz weg. De een wacht geduldig af en bekijkt hoe het gaat lopen, want we hebben aardig wat teleurstellingen gehad. De ander geniet van deze wereld. Meer rust en minder moeten en blijft lekker bij huis …
Vakantiehuis Lanais Deluxe | 4 Pers.

Het 4-persoons Vakantiehuis Lanais Deluxe is gelegen in de tuin van het resort met prachtige tropische beplanting. De Vakantiehuizen beschikken over een open woonkamer (porch) waardoor u altijd lekker buiten kunt zitten.
Hotelkamer Superior – aan Zee | 2 Pers.

De Hotelkamer Superior – aan Zee is gelegen bij de VIP lounge pool, welke exclusief toegankelijk is voor VIP gasten. Vanuit deze hotelkamers heeft u het prachtigste uitzicht over de Caribische zee.
Hotelkamer Deluxe – Zeezicht | 2 Pers.

De 2-persoonskamer Hotelkamer Deluxe – Zeezicht is modern ingericht en beschikt over een kitchenette, aparte slaapkamer met regendouche en een terras of balkon. De Hotelkamer Deluxe biedt u prachtig uitzicht over zee.


Vakantiehuis Lanais Superior | 4 Pers.

Het 4-persoons Vakantiehuis Lanais Superior is gelegen in de tropische tuin van het resort. Het vakantiehuis heeft een luxe woonkamer met schuifpui naar de tropische tuin, waar u heerlijk kunt relaxen.
Gabi

Gabi is een maisonnette en is rustig gelegen aan de rand van de natuur.
Gaston

Gaston is een villa met studio van 40 m² in de prijs inbegrepen. Tuin met privé zwembad.