Luxe vakantiewoningen in België met Viavacanza
Luxe vakantiewoningen in België met Viavacanza

Luxe vakantiewoningen in België met Viavacanza

Een luxe vakantie in België? 

Ja dat kan en daar is ook België een goed land voor. We denken vaak aan villa’s met privé zwembad in de zonnige zuidelijke landen, maar België is ook top.

België heeft een afwisselende natuur, geweldige cultuur waarbij we het eten en drinken niet moeten vergeten.  Er zijn oude prachtige grote en kleine steden met een rijke historie waar veel te beleven is.  En als je dan moe bent, plof je neer op een van de vele terrasjes of in een leuke cafe of restaurant en je laat je verwennen. 

Vele leuke luxe villa’s staan in prachtige plekken. Waar rust en ruimte is. Maar ook niet ver van van leuke uitstapjes. 

Een luxe villa waarom?

Het is heerlijk om weg te zijn in rust en ruimte. En die ruimte is niet alleen de ruimte om je heen, zoals de bossen, heide of het strand. Maar ook de ruimte in wonen. Dat iedereen ruimte heeft om zijn ding te doen. 

Een luxe woning of villa is natuurlijk wat duurder, maar door de grootte van de woning of villa kan je meestal ook met meerdere mensen erin. 

Wat is leuk om met vrienden, je zus of broer met familie, met je ouders of je opa en oma een weekend of weekje weg te gaan. En zoals eerder gezegd: iedereen heeft toch zijn  ruimte. 

Alleen Villa’s? 

En is een luxe vakantiewoning altijd groot ? Nee zeker niet, de luxe woningen die wij aanbieden kunnen ook bijzonder. Dat kan luxe suite zijn, een aparte woning qua design, een lodge of met wellness. Kort gezegd bijzonder en luxe appartementen, villa’s of woningen. 

Dus veel keuze en voor iedereen wel wat. 

Want als wij Nederlanders een weekend of week weggaan willen we genieten en waar voor ons geld. 

Dus beslist de luxe en accomodaties die jij wil of verwacht.

Meer Magazine

Uw vakantie in een villa in Zuid-Frankrijk

Vakantiewoningen in Noord-Frankijk

Luxe vakantiewoningen in België met Viavacanza