Kamperland Waterlijn 15 | De Groote Duynen
Kamperland Waterlijn 15 | De Groote Duynen

Kamperland Waterlijn 15 | De Groote Duynen

Waterlijn 15 is een riante, luxe, 6-persoons villa gelegen aan een waterpartij.

De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) kunt u genieten van de befaamde Zeeuwse luchten en zonsondergangen. Met de dubbele tuindeuren kunt u de woonkamer optimaal met de tuin verbinden. Naast een grote eettafel is er een royale zithoek met flatscreen TV met buitenlandpakket en een sfeervolle gashaard. De luxe, open keuken is volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur zoals een multifunctionele combi magnetron, vaatwasser en een Nespresso machine. Er is geen vriezer aanwezig.

De villa beschikt over 3 ruime slaapkamers en één luxe badkamer. De badkamer is uitgerust met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. In de hal vindt u tevens een apart gastentoilet. Twee slaapkamers zijn voorzien van een flatscreen TV met buitenlandpakket.

Als u de tuindeuren in de woonkamer opent naar het heerlijke, royale terras kunt u direct van het buitenleven genieten. U vindt hier een grote eettafel en twee comfortabele ligbedden. De royale tuin grenst aan een waterpartij en wordt omringd door glooiingen, helmgras en duinstruweel.

De vakantievilla beschikt over een inpandige berging met o.a. een wasmachine en droger. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s per villa.
In elke villa is standaard 1 kinderbedje en 1 kinderstoel aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan in deze villa.

Eén slaapkamer en één badkamer zijn afgesloten voor privégebruik van de eigenaar, hierdoor is deze 8-persoonsvilla geschikt voor 6 personen. 

Samenvatting

Kamperland,
Nederland
Max 6 personen
928,04

Meer Nederland

Nederland,

Gelderland Key West Family

€ 204,80
Nederland,

Gelderland Finse chalet

€ 204,80
Nederland,

Gelderland Round Holly

€ 264,80