B-116 Villa Orquidea

Bekijk deze accommodatie

Mooie ruime vrijstaande villa voor 8 personen, met tuin, privé zwembad en een geweldig uitzicht. U beschikt over vier 2-persoons slaapkamers, drie badkamers, een ruime keuken, woon- eetkamer, terras, tuin, zwembad en garage.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich het ruime terras, vanwaar u een schitterend uitzicht over de omliggende bossen heeft en tevens geniet van de avondzon. Via een buitentrap kunt u van hier eenvoudig naar de tuin en het privé zwembad.
De woonkamer is ruim en voorzien van een mooie eettafel met stoelen, TV met Nederlandse satellietontvangst, PS2, stereo en DVD-speler.
De keuken is uiteraard van alle moderne gemakken voorzien. Zo beschikt u over een vaatwasser, magnetron, oven, fornuis, koel- vrieskast en koffiezet-apparaat. Uiteraard is er ook een wasmachine en een barbecue aanwezig.
Op woonkamerniveau beschikt u over drie 2-persoons slaapkamers. De ouder-slaapkamer heeft direct toegang tot de tuin en tevens een badkamer en-suite, voorzien van jacuzzi-bad, wc en wastafel. De andere twee slaapkamers delen de tweede badkamer, die voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Een verdieping lager, op zwembadniveau, bevindt zich de vierde 2-persoons slaapkamer, eveneens met badkamer ensuite. 
Onder het huis bevindt zich de garage, voorzien van o.a. een tafeltennistafel. De tuin bestaat uit twee delen: het hogergelegen deel voorzien van gras en een terras gelegen voor twee van de slaapkamers. Wat lager ligt het privé zwembad met terras en gras er omheen. Ligstoelen zijn uiteraard aanwezig. Ook hier vandaan geniet u volop van het ruime uitzicht en de rustige ligging.

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Begur in Spanje. Je kunt in "B-116 Villa Orquidea" verblijven vanaf €995 met maximaal 8 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie