B-301 Villa Narciso

Bekijk deze accommodatie

Deze zeer luxe villa staat in de villawijk Es Valls. Vanuit de tuin met grasveld en zwembad kijkt u uit over de bossen en de Middellandse zee. 
Het huis is sfeervol ingericht met openhaard, ruime zithoek met TV met NL satelliet aansluiting. Tevens is de woning voorzien van een wifi-internet verbinding en een laptop. Met een eigen laptop kunt u uiteraard ook gebruik maken van de wifi verbinding.
De ruime keuken is volledig ingericht en beschikt over o.a. gasfornuis met electrische oven, wasmachine, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en grote koelkast met vriezer.
Vanuit de woning komt u op het terras en in de tuin met het zwembad die voorzien is van romaanse trap. Het uitzicht vanuit de tuin op de Middellandse zee is fantastisch. Het zwembad, de tuin, het terras en de woonkamer zijn gelijkvloers, waardoor deze woning ook geschikt is voor mindervaliden.
U kunt bij deze villa met de auto tot aan de voordeur komen. U beschikt over een eigen oprit met parkeerplaats voor 3 auto’s.

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Begur in Spanje. Je kunt in "B-301 Villa Narciso" verblijven vanaf €1.792 met maximaal 6 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie