Casa Els Pinetells

Bekijk deze accommodatie

Villa Es Pinetells is een aangename vakantiewoning in Begur, geschikt voor 8 personen. Het huis heeft een fraai uitzicht op de Middellandse Zee en de mooie omgeving. Het huis is vrijstaand en heeft een tuin met bomen en een fraai privé zwembad. 
U parkeert op eigen terrein en komt de woning binnen op de begane grond. Op deze verdieping is naast de entrée ook de woon- eetkamer, de keuken, een toilet en een 2-persoons slaapkamer. Vanuit de woonkamer komt u op het grote terras, vanwaar u een prachtig uitzicht op de omgeving en de zee hebt.
De keuken is zoals u mag verwachten voorzien van een vaatwasser, koel- vrieskast, oven en fornuis. Maar ook een magnetron, koffiezetapparaat, toaster, wasmachine en een strijkplank en -bout ontbreken niet. 
Het huis is voorzien van WIFI en er is TV en een DVD speler. 
Een verdieping lager zijn de andere drie slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een stapelbed, de andere twee 1-persoonsbedden, waar een 2-persoonsbed van gemaakt kan worden.
Dit leuke vakantiehuis ligt prachtig rustig aan het einde van een doodlopend straatje. Uiteraard zijn er ligbedden, een barbecue en tuinmeubelen.

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Begur in Spanje. Je kunt in "Casa Els Pinetells" verblijven vanaf €1.495 met maximaal 8 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie