Monte Calvo

Bekijk deze accommodatie

Fantastische architectonische woning, gelegen in een rustige wijk op slechts 1,5 km van het strand van Sa Tuna. Gebouwd op een perceel van 800 meter, biedt de locatie in een van de hoogste delen van Begur u een prachtig uitzicht op zee, de Medes-eilanden, de baai van Aiguafreda en de Pyreneeën.
De grote en lichte binnenruimtes zijn verdeeld in drie niveaus die ook per lift bereikbaar zijn. Op het gelijkvloers is er een inkomhal, wasplaats, toilet en grote garage. Op het middelste niveau vindt u drie grote slaapkamers met ensuite badkamers en dressings, waarvan twee toegang geven tot het privéterras.
Boven vindt u een grote woon / eetkamer met fantastisch uitzicht op zee en die leidt naar de tuin met zwembad, solarium en barbecue.
De villa heeft een semi open keuken met Gaggenau inbouwapparatuur, masterbedroom met ensuite badkamer, dressing en eigen terras.

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Begur in Spanje. Je kunt in "Monte Calvo" verblijven vanaf €0 met maximaal 8 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie