Pessal

Bekijk deze accommodatie

Deze voormalige boerenwoning is geheel gerestaureerd en opnieuw ingericht tot een moderne vakantiewoning. Het resultaat is een smaakvolle combinatie van originele details en modern comfort. 
Op de begane grond heeft u een eetgedeelte, van waaruit u direct in de compacte en zeer goed uitgeruste keuken komt. Vanuit de eetkamer komt u in de aangename zitkamer met comfortabele bank, openhaard en een prachtig uitzicht. Ook op deze verdieping is een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een eigen badkamer met douche. 
De originele oude trap brengt u naar de eerste verdieping. Hier beschikt u over een éénpersoons kamer, een kamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. Deze kamers delen de tweede badkamer, die betegeld is met prachtige blauwe tegels. Ook op deze verdieping een mooi terras met prachtige vergezichten. 
Bij het zwembad beschikt u over een studio met nog een 2-persoons slaapkamer en badkamer ensuite. Vanuit uw bed geniet u, dankzij een panorama-raam,  van het uitzicht op het prachtige omliggende landschap. Naast de studio is een ruimte waar u beschikt over een wasmachine en een WC voor bij het zwembad. De studio heeft uiteraard een eigen ingang. 
Oude pijnbomen bieden een aangename schaduw bij de barbecue en het terras. Dit nodigt uit tot heerlijk buiten dineren. Het zwembad meet 7×4 meter (diepte 1.20 tot 1.80) en heeft een romaanse trap. Naast het zwembad is een goed onderhoude boomgaard. Mediterrane planten geven het huis een aangename uitstraling. Bij het huis is ook een volleybalveld om uw conditie op niveau te houden. 
Het huis is gedeeltelijk voorzien van airconditioning (zie Inrichting).

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Cala d'Or in Spanje. Je kunt in "Pessal" verblijven vanaf €1.095 met maximaal 9 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie