Villa Alba

Bekijk deze accommodatie

Prachtig huis van 353 m2 is gelegen in het centrum van Tamariu, het is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met een zeezicht, met een perceel van 1934 m2, op slechts 5 minuten lopen van het strand. Op het zuiden, heeft het toegang vanuit twee verschillende straten die een extra flexibiliteit in de mobiliteit geeft.
Het huis heeft een privé zwembad en een overdekte en onafhankelijke barbecue. De villa is verdeeld over twee verdiepingen en een halve verdieping. Op de eerste verdieping is een garage voor twee auto’s. De hal geeft toegang tot de gang die leidt naar een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed; een slaapkamer – studio met twee bedden en een badkamer. Op de middelste verdieping zijn er twee slaapkamers (een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed), die een badkamer delen. Op de begane grond vinden we een tweepersoons slaapkamer ensuite met badkamer met ligbad, een volledig uitgeruste keuken met terras aan de achterzijde, uitgerust washok, ruime woonkamer-eetkamer met open haard die uitkijkt op de tuin met een prachtig terras.
De prachtige tuin is verdeeld over drie niveaus. Het eerste niveau geeft continuïteit aan het eetterras en het op tweede niveau, waar het zwembad ligt van 9m x 4,5 m, is er een huisje met keuken – barbecue veranda en buitendouche. Er is ook een kleine studeerkamer met open haard – speelkamer en wijnkelder. De tuin strekt zich uit naar het lagere perceel waar een houten huis is met speelmateriaal voor kinderen. Capaciteit: 10 personen. Parkeren op straat voor twee auto’s.

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Tamariu in Spanje. Je kunt in "Villa Alba" verblijven vanaf €3.625 met maximaal 10 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie