Villa Cala Ferrera

Bekijk deze accommodatie

Villa Cala Ferrera is een charmante Ibiza stijl villa met een mooie combinatie van antiek en modern. Het heeft een goed onderhouden volgroeide tuin en veel buitenruimte.
De begane grond biedt een open woon- / eetkamer vol van karakter, met toegang tot het overdekte terras aan de voorzijde en het terras aan de zijkant.. De keuken die goed is uitgerust heeft ook toegang tot het terras aan de kant van het zwembad.
Deze verdieping telt 2 slaapkamers, een met twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed. Deze kamers delen een badkamer. In de buurt van deze slaapkamers is er een tweede kleine woonkamer die verbinding maakt met een speelkamer met een biljarttafel en een doucheruimte.
Vanuit de biljartkamer gaat u via de trap naar de bovenste verdieping, met drie aparte slaapkamers die een badkamer met douche delen. Twee van deze slaapkamers hebben directe toegang tot een dakterras, met twee kleine tafels en stoelen.
Buiten, op de begane grond, dicht bij het zwembad is er een externe tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer met douche.

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Cala d'Or in Spanje. Je kunt in "Villa Cala Ferrera" verblijven vanaf €1.495 met maximaal 12 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie