Villa Es Valls

Bekijk deze accommodatie

Deze gezellige vakantiewoning is prachtig gelegen in de wijk Es Valls, tussen Begur en het strand van Sa Riera. De zonnige tuin is voorzien van een mooi privé zwembad en biedt een fraai uitzicht op de Middellandse Zee. 
Via de entrée komt u in de gezellige woonkamer, voorzien van TV met ontvangst van Nederlandse satellietontvangst. De woonkamer heeft direct toegang tot het terras en de tuin.
Aansluitend aan de woonkamer komt u in de open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron, fornuis en oven. UIteraard is er ruim voldoende servies, bestek en glaswerk aanwezig. 
Deze woning is voorzien van vier slaapkamers. De masterbedroom heeft een 2-persoonsbed en een badkamer ensuite. Deze badkamer is voorzien van douche en toilet. 
Hiernaast heeft het huis nog twee slaapkamers met een 2-persoonsbed. De vierde slaapkamer heeft een stapelbed. Deze drie kamers delen de tweede badkamer. Verder is er nog een apart toilet in de woning. 
U kunt uw auto in de garage parkeren. Uiteraard is er een barbecue beschikbaar voor u.

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Begur in Spanje. Je kunt in "Villa Es Valls" verblijven vanaf €2.995 met maximaal 8 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie