Villa Sa Tuna

Bekijk deze accommodatie

Deze villa voor zes personen ligt op een prachtige en rustige plek, op loopafstand van het strand van Sa Tuna. Het huis heeft een fijne tuin met zowel zon als schaduw. Het zwembad is een extra lang zwembad, betegeld met mooie groene tegels waardoor het prachtig past in de groene omgeving. 
Binnen is het huis voorzien van Air Conditioning, waardoor u ook in de heetste zomerdagen heerlijk koel kunt slapen. Het huis heeft een ruime woonkamer met een groot raam dat prachtig uitzicht biedt in de richting van Sa Tuna. 
De half open keuken is van alle moderne gemakken voorzien, zoals een oven, vaatwasser, grote koel- vrieskast en koffiezetapparaat. 
Het huis heeft totaal drie 2-persoonskamers en twee badkamers, allemaal op dezelfde verdieping. Naast de aangename tuin heeft het huis ook nog een dakterras. 
Bij het zwembad beschikt u uiteraard over tuinmeubelen. Ligbedden, tafels en stoelen zijn aanwezig. Ook beschikt u over een garage, plus nog een extra parkeerplaats.
De baai van Sa Tuna is één van de mooiste van de Costa Brava en heeft een paar goede restaurants.

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Begur in Spanje. Je kunt in "Villa Sa Tuna" verblijven vanaf €1.295 met maximaal 6 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie