Villa Sophia

Bekijk deze accommodatie

Deze villa is geheel nieuw, opgeleverd eind 2018 en nu ons aanbod toegevoegd. De eigenaar, een Amerikaanse architecte, heeft er een moderne en zeer comfortabele villa van gemaakt, voorzien van alle moderne faciliteiten. 
Het huis heeft een prachtig zwembad, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op de Middellandse zee en de velden in de omgeving. Het zwembad sluit prachtig aan op het terras en de woonkamer. Nog niet zichtbaar op de foto, maar er zullen ligbedden en deck-chairs komen.
Binnen heeft het huis mooie hoge plafonds, met hoge deuren en veel ramen zodat het huis licht en luchtig is.
U komt binnen via een schitterende grote deur die om z’n as draait, een prachtig entrée! De woonkamer is een grote ruimte met een gezellige zithoek met openhaard, een grote eettafel en aansluitend de ruime open keuken.
Deze keuken is uiteraard voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasser, magnetron/oven, fornuis, toaster, koffiezetapparaat en waterkoker.
Ook op de begande grond bevindt zich de masterbedroom. Deze slaapkamer heeft ook een uitgang naar het zwembad en vanuit u bed geniet u dus ook van het schitterende uitzicht. Aansluitend aan deze kamer is een ruime luxe badkamer met een inloopdouche.
Naast de woonkamer bevindt zich niet alleen het terras met zwembad, maar ook een barbecue-terras.
Op de benedenverdieping komt u bij de andere twee 2-persoons slaapkamers. Ook deze kamers hebben ieder een eigen badkamer. De ene badkamer beschikt over een bad, de andere heeft een douche. Ook deze slaapkamers hebben een buitenterras!
Ook op de benedenverdieping is de wasruimte, maar ook een woon / speelruimte. Een babybed zou hier eventueel ook geplaatst kunnen worden, maar daarvoor is ook op de begane grond ruimte. Tevens is er een kleine gym ruimte.
Het huis is voorzien van Wifi-internet. De totale oppervlakte van het huis is 200m2. Aan de voorzijde van het huis is parkeerplaats binnen de omheining.
Het huis ligt aan een doodlopend straatje, dus geen last van verkeer op deze rustige plek!

In het kort

Deze accommodatie ligt in de plaats Begur in Spanje. Je kunt in "Villa Sophia" verblijven vanaf €4.970 met maximaal 6 personen voor 8 dagen.

Bekijk deze accommodatie